Projecten

Op deze pagina zie je een selectie van projecten waarbij Cindy betrokken was. Eigenlijk teveel om op te noemen. Bij opdrachtgevers zie je voor wie ze allemaal werkt of werkte.

Expert in kennisclips

Expert in kennisclips

Cindy heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een veelgevraagd expert in blended learning. Honderden docenten van diverse onderwijsinstellingen hielp ze met het maken van een goede kennisclip die bovendien zeer doeltreffend blijken.
Engels

Engels

Steeds vaker is Cindy moderator op een Engelstalig evenement of congres. Zo presenteerde ze ‘the innovation day’ van IETDigital en begeleidde ze de internationale opening van ‘s werelds grootset windturbine op de TU/e. Ook geeft ze veel communicatie en blended learning trainingen in het Engels.
Het land door

Het land door

Van Zwolle tot Rotterdam en van Utrecht tot Tilburg. Cindy reist door het hele land om bijeenkomsten voor te zitten. Of het nou om een congres over ‘aardgasvrij’, een ‘Nationale overnamedag’, kick off van het ‘Medical Innovation Center’, of een paneldiscussie over ‘hoe nu verder met asielzoekers’ gaat, in elk onderwerp is ze thuis.
Regiojournaal is blijvertje

Regiojournaal is blijvertje

Het NOS regiojournaal is de pilotfase allang voorbij. Het dagelijkse journaal om 12.00 en 17.00 is inmiddels niet meer weg te denken. Cindy blijft een van de vaste gezichten.
Productie corporate movie Talentscoutz

Productie corporate movie Talentscoutz

Voor het Eindhovense wervings- en selectiebureau Talentscoutz een prachtige corporate movie mogen maken. Een lange en korte versie.
Mooie ontmoetingen

Mooie ontmoetingen

Als dagvoorzitter heb ik het voorrecht om met veel bijzondere en getalenteerde mensen te mogen spreken. Ik mag me verdiepen in vele onderwerpen. Van slimme oplossingen in de zorg tot de toekomst van smart mobilty. Soms mag ik me samen met de aanwezigen vastbijten in ingewikkelde vraagstukken. Of laten verassen door de sprekers van dienst. Wat een heerlijk vak heb ik. FOTO: Frank van Welie
Brabant Nieuws jaaroverzicht 2016

Brabant Nieuws jaaroverzicht 2016

Het Brabant Nieuws Jaaroverzicht werd opgenomen in een (koude) kas in Someren. Noodweer met enorme hagelstenen zorgde in juni in slechts een kwartier voor een schade van honderden miljoenen euro’s. Maar er gebeurde meer. Met een geweldig team mocht ik ook dit jaar weer voor omroep Brabant het jaaroverzicht maken.
Train de Trainer Radboud Universiteit

Train de Trainer Radboud Universiteit

Mijn nieuwe serie ‘train de trainer’ voor kennisclips is gestart op de Radboud Universiteit in Nijmegen. De training is enthousiast ontvangen.
Eyeon Corporate movie klaar

Eyeon Corporate movie klaar

Voor het internationale bedrijf Eyeon maakte Cindy samen met Jasper de Bruijn Media naast een aantal digitale visitekaartjes, ook een tweetal corporate movies.
TUE Allieantiedag en Brabant Stad

TUE Allieantiedag en Brabant Stad

Voor de Provincie Brabant mocht ik de Brabant Stad dinsdag ‘ nieuwe stijl’ voorzitten. Bijeenkomsten over leegstand en slimme mobiliteit. De TU/e was gastheer voor de alliantiedag met UMCU en UU. Lokatie PSV stadion, thema ‘ vitale samenleving’. FOTO: Ruud Strobbe
Winnaar Maestro Brainport

Winnaar Maestro Brainport

Het Philips Harmonie orkest vroeg me mee te doen aan de regionale wedstrijd Maestro Brainport. Naar het voorbeeld van het tv programma. Samen met regionale bekendheden als Bjorn van der Doelen, Johan Vlemmix, Stadsprins Gilbert, Marianne Strijbosch (diva) en Peter van den Berg (rode kruis) moesten we het orkest in toom houden. Tegen alle verwachtingen won ik deze wedstrijd. Een geweldige ervaring om voor het orkest te staan en mijn nummers waaronder “‘ Ein morgen, mittag und abends in Wien’ en ‘Moments for Morricone’” te dirigeren.
Jubileum Vich

Jubileum Vich

De VICH (Vereniging Industrieel Contact Helmond) bestaat 60 jaar. Daarom organiseerden ze een feestavond met ruimte voor verdieping en debat. Dat deden ze in de Cacaofabriek in Helmond. Foto’s Bram Saeys
Tias, Tilburg University, TU/E, Twente University

Tias, Tilburg University, TU/E, Twente University

Ik heb de afgelopen maanden niet stilgezeten. De trainingen voor de diverse opleidingsinstituten zijn in volle gang. Digitalisering van het onderwijs maakt een professionaliseringsslag. Ik ben er trots op dat ik daar een bijdrage aan mag leveren.
NOS Regio op stoom

NOS Regio op stoom

Sinds februari is er tweemaal per dag (om 12.00 en 15.00) een blok met nieuws van de regionale omroepen aansluitend aan het NOS journaal. Ons team is inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Elke dag is het weer een feest om er te mogen werken.
Brabant nieuws jaaroverzicht 2015

Brabant nieuws jaaroverzicht 2015

Wat is het belangrijkste nieuws van 2015 in Brabant? Omroep Brabant volgt het. Van het kampioenschap van PSV tot een grote zaak rondom malafide puppyhandel. Van 20 jaar Guus Meeuwis tot een moordzaak op Linda van der Giessen. Vanuit het PSV stadion presenteert Cindy de Koning het Brabant Nieuws Jaaroverzicht 2015.
Fontys gaat digitaal

Fontys gaat digitaal

Ook voor de FONTYS hogescholen mag ik de komende tijd trainingen verzorgen in het maken en opnemen van kennisclips. Ook bij Fontys tref ik louter enthousiaste docenten met passie voor hun vak.
Turn On The Lights

Turn On The Lights

Ook dit jaar mocht ik voor de Bijenkorf ‘ turn on the lights’ presenteren. Zo werd ook dit jaar het feestseizoen geopend met het ontsteken van 66.000 lampjes. Uit Frankrijk kwam een sprookjesachtig straattheater groep.
weblectures
Presentator
Voice-over
Coach/Trainer

Boek Cindy voor WEBLECTURES

Cindy begeleidt trajecten van blended learning. Zodat het verhaal/leerstof zo helder en overtuigend mogelijk overkomt...

Boek Cindy als PRESENTATOR

Cindy heeft jarenlange ervaring als presentator van radio en tv maar ook als dagvoorzitter en gespreksleider...

Boek Cindy als VOICE-OVER

Cindy heeft een warme zakelijke, geloofwaardige en heldere stem. Met de juiste tone of voice...

Boek Cindy als COACH

Persoonlijk en afgestemd op individuele wensen. Kortom Cindy geeft coaching op maat. Ook voor groepen...