Mooie ontmoetingen

Als dagvoorzitter heb ik het voorrecht om met veel bijzondere en getalenteerde mensen te mogen spreken. Ik mag me verdiepen in vele onderwerpen. Van slimme oplossingen in de zorg tot de toekomst van smart mobilty. Soms mag ik me samen met de aanwezigen vastbijten in ingewikkelde vraagstukken. Of laten verassen door de sprekers van dienst. Wat een heerlijk vak heb ik. FOTO: Frank van Welie

Lees verder

Brabant Nieuws jaaroverzicht 2016

Het Brabant Nieuws Jaaroverzicht werd opgenomen in een (koude) kas in Someren. Noodweer met enorme hagelstenen zorgde in juni in slechts een kwartier voor een schade van honderden miljoenen euro’s. Maar er gebeurde meer. Met een geweldig team mocht ik ook dit jaar weer voor omroep Brabant het jaaroverzicht maken.

Lees verder

Brabant nieuws jaaroverzicht 2015

Presentator
Wat is het belangrijkste nieuws van 2015 in Brabant? Omroep Brabant volgt het. Van het kampioenschap van PSV tot een grote zaak rondom malafide puppyhandel. Van 20 jaar Guus Meeuwis tot een moordzaak op Linda van der Giessen. Vanuit het PSV stadion presenteert Cindy de Koning het Brabant Nieuws Jaaroverzicht 2015.

Lees verder

Turn On The Lights

Ook dit jaar mocht ik voor de Bijenkorf ‘ turn on the lights’ presenteren. Zo werd ook dit jaar het feestseizoen geopend met het ontsteken van 66.000 lampjes. Uit Frankrijk kwam een sprookjesachtig straattheater groep.

Lees verder

weblectures
Presentator
Voice-over
Coach/Trainer

Boek Cindy voor WEBLECTURES

Cindy begeleidt trajecten van blended learning. Zodat het verhaal/leerstof zo helder en overtuigend mogelijk overkomt...

Boek Cindy als PRESENTATOR

Cindy heeft jarenlange ervaring als presentator van radio en tv maar ook als dagvoorzitter en gespreksleider...

Boek Cindy als VOICE-OVER

Cindy heeft een warme zakelijke, geloofwaardige en heldere stem. Met de juiste tone of voice...

Boek Cindy als COACH

Persoonlijk en afgestemd op individuele wensen. Kortom Cindy geeft coaching op maat. Ook voor groepen...